VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Op zoek naar een vacature binnen het callcenter

Upsell is specialist op het gebied van contact center vacatures. Door jarenlange ervaring binnen de contact centers, onze kennis en ons uitgebreide netwerk zijn wij voor jou als kandidaat een volwaardig gesprekspartner als je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging binnen de klant contact branche. Onder onze klanten bevinden zich facilitaire contact centers, inhouse contact centers en toeleveranciers.

 

Wij spreken zowel met de business als met HR partners en blijven continue op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de klant contact branche.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw ambities en loopbaan? Zie je op onze website interessante vacatures die passen bij jouw kennis, achtergrond en ambities? Ben je een specialist op één van de callcenter disciplines zoals Workforce Management, Training, Teammanagement, Callcenter Management of Client Management. Dan zijn wij ook op zoek naar jou en willen we graag met je in contact komen.

 

Contact met Upsell over een baan binnen de contactcenters

Uiteraard behandelen wij jouw sollicitatie altijd vertrouwelijk. Je kan ons bellen, mailen of ook je cv uploaden via onze website. Wij nemen daarna altijd contact met je op.

 

Ben je op zoek naar een vacature binnen de contactcenter branche dan is Upsell de partij om mee in gesprek te gaan.