VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Blog

Vacatures moeten verkocht worden aan kandidaten

Momenteel lijkt het nog een werkgevers markt maar wij als recruitment organisatie zien de markt snel veranderen. Wij worden steeds meer ingeschakeld voor functies waar lastig de juiste mensen voor te vinden zijn. Denk aan goede sales hunters maar ook aan specialistische rollen binnen het contactcenter. Steeds meer vragen werkgevers om het schaap met de 5 poten. Iemand moet niet alleen organisatorisch en operationeel sterk zijn maar ook commerciële competenties hebben en minimaal een afgeronde HBO opleiding. Uiteraard willen alle werkgevers de “toppers” uit de markt.

De beste kandidaten hebben vaak meerdere (baan)opties. En als de economie aantrekt geldt dat voor steeds meer kandidaten. Deze kandidaten moeten overgehaald worden om de baan te accepteren. Dit betekent dat recruiters verkoopvaardigheden nodig hebben. Het liefst maken ze daarbij gebruik van een op data gebaseerde aanpak.

Wij moeten dus steeds meer de kandidaten overtuigen om met ons en daarna met de werkgever in gesprek te gaan. Werkgevers moeten zich dus realiseren dat in de zeer nabije toekomst zij moeite moeten gaan doen om deze “toppers” binnen te halen en daarna te blijven boeien.

Jacqueline de Boom

Désirée Hardijzer: Business Partner bij Upsell

Sinds 1 september 2013 is Désirée Hardijzer aangetreden als Business Partner bij Upsell. Onder de vlag van Upsell begeleidt zij opdrachtgevers bij het vinden van de juiste kandidaat en zet zij kandidaten op het spoor van interessante vacatures. De focus ligt op commerciële functies op HBO+ niveau binnen de ICT.

Na haar studie is Désirée in de ICT aan de slag gegaan en is zij 14 jaar werkzaam geweest bij Compaq Computer/Hewlett-Packard. Zij heeft daar verschillende rollen vervuld, waaronder PC Privé Project Manager en Business Partner Manager. De laatste jaren is zij werkzaam geweest als Partner Manager Distributie bij Fujitsu Technology Solutions. Door haar jarenlange ervaring in de ICT heeft Désirée een groot netwerk opgebouwd bij internationale fabrikanten, distributeurs en resellers en kent zij het klappen van de zweep in de IT-branche. Met enthousiasme, oprechte interesse en een zorgvuldige benadering werkt zij aan de optimale match voor opdrachtgevers en kandidaten.

Haar vrije tijd brengt zij zoveel mogelijk door met haar gezin, borrelend met vrienden of in de tuin. De kookboeken van Jamie Oliver worden ook intensief gebruikt. Daarnaast is zij NLP Master Practitioner en verdiept zij zich verder in deze materie.

Désirée’s levensmotto: ‘Always look on the bright side of life’.

 

 

Ontvang een Samsung Galaxy Gear (smartwatch) bij een succesvolle bemiddeling

Ontvang een gratis Samsung Galaxy v7000

 

 

Actievoorwaarden Samsung V7000 Galaxy Gear Black Original (smartwatch)

• Indien je in de periode van 3 oktober 2013 t/m 31 december 2013 een kandidaat aan ons voorstelt die wij succesvol kunnen bemiddelen dan ontvang je van Upsell een Samsung V7000 Galaxy Gear Black Original (smartwatch) ter waarde van € 299,-


• Onder succesvolle bemiddeling wordt verstaan:

- Een indiensttreding van een kandidaat bij een opdrachtgever van Upsell waarvoor Upsell een bemiddelingstarief heeft ontvangen.Je ontvangt de Samsung Galaxy Gear (smartwatch) 3 maanden na indiensttreding.
- Een detachering, uitzending of plaatsing van een freelancer bij een opdrachtgever van Upsell. De plaatsing geldt voor minimaal 500 uur. Je hebt dan recht op de Smartwacht zodra deze 500 uur is behaald.

• De kandidaat is niet bekend bij Upsell, dat betekent dat de kandidaat niet voorkomt in onze actieve database
Je Samsung Galaxy Gear (smartwatch) is niet voor geld of een ander product inwisselbaar.
• Upsell heeft het recht om iemand toegang tot deze actie te ontzeggen.
• Upsell behoudt zich het recht om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Deze actie wordt aangeboden door Upsell Recruitment & Detachering B.V. Voor nadere informatie over deze actie kun je contact opnemen met ons.
Je kunt bellen naar 0182 – 701138 of e-mailen naar aanvragen@upsell.nl

Nieuw! Spraakmakende BOOTCAMP-sessie voor uw salesteam via Upsell!

 Wilt u uw nieuwste collega tijdens de inwerkperiode nog beter voorbereiden op zijn of haar taken? Bij een exclusieve bemiddelingsopdracht trainen wij uw nieuwe sales, inclusief een aantal leden van het huidige salesteam!

BOOTCAMP-programma

Tijdens deze sessie maak je kennis met vier eigenschappen waarmee je sneller meer omzet maakt:

1. Je oefent en experimenteert met moedig & spontaan zijn, omdat je daarmee sneller je netwerk kunt vergroten.

2. Je traint met het parkeren van je ego, zodat jij ook alle (onzichtbare)informatie tussen-de-regels-door waarneemt.

3. Ook leer je anderen te beïnvloeden met pakkende verhalen, volgens de technieken van Storytelling.

4. En maak je kennis met jouw verborgen creativiteit, waarmee jij knelpunten kunt omdenken naar winstgevende kansen.

Vraag naar de voorwaarden voor deze speciale aanbieding!

 

Volg ons via Facebook!

We waren al te volgen via Twitter en Linkedin. Sindskort zijn wij nu ook te  volgen via Facebook. Op onze Facebook pagina vind je de laatste nieuwtjes over Upsell, onze topvacatures en nog veel meer!

Dus ‘Like’ onze pagina en blijf zo op de hoogte van de nieuwste vacatures en ander nieuws!