VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

RPO

Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel en verbetert de continuïteit van uw organisatie. Als specialist in arbeidsbemiddeling kan Upsell het recruitmentproces deels of volledig van u overnemen zodat uw organisatie zich kan richten op haar kernproces. Zo kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging maar ook een kostenbesparing in recruitment tegemoet zien.


De voordelen van Recruitment Process Outsourcing (RPO):

  • Kosteneffectief: wij nemen het recruitmentproces deels of volledig van u over waardoor u niet hoeft te investeren in recruitmentactiviteiten. Dit kan een besparing opleveren op de recruitmentkosten van wel 40%.
  • Schaalbaar: u zet ons in wanneer nodig en wij leveren de benodigde capaciteit.
  • Professioneel: uw recruitmentproces wordt vakkundig uitgevoerd door specialisten.
  • Mogelijkheid tot opbouwen van talentpools.
  • Toegang tot de kandidatendatabase, vacaturebanken en diverse social media platvormen.
  • Eén vast aanspreekpunt voor uw organisatie.


Werkwijze:

Samen met u inventariseren wij uw organisatiedoelstellingen en de onderdelen van het recruitmentproces die u wilt uitbesteden. Een deel van de recruitment werkzaamheden wordt desgewenst door onze consultant(s) uitgevoerd bij u op locatie. Indien nodig worden zij daarbij ondersteund door collega’s op ons kantoor. Op deze manier bent u verzekerd van optimaal gebruik van de aanwezige kennis en middelen.


Contact:

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jacqueline de Boom via nummer (0182) 701138 of per e-mail jdeboom@upsell.nl

RPO: Uitbesteding Werving & Selectie (model)