VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Whether you think you can or you can’t, you’re right!


Soms loop je tegen grenzen aan, op zakelijk of persoonlijk vlak en wil je deze grenzen overkomen. Dan sta je voor de uitdaging om jezelf opnieuw uit te vinden en onbekend terrein te verkennen. Anders gezegd moet je buiten je comfort zone treden om verder te komen.

Maar de behoefte om te veranderen gaat vaak gepaard met weerstand – je gaat de boel vertragen, uitstellen, goedpraten, ontwijken. En het eindresultaat? Je komt geen stap vooruit. Je wil misschien wel in beweging komen, maar iets houdt je tegen.

Dat ‘iets’ zijn vaak belemmerende overtuigingen, die veel mensen hebben. Op onbewust niveau klinkt dat stemmetje: ‘wie zit er nu op mij te wachten’ of ‘er solliciteren zoveel mensen op die functie, ik maak toch geen kans’, ‘dat gaat mij toch niet lukken’. Voor jou zijn dat misschien waarheden, maar zijn ze ook echt waar? Henry Ford heeft eens gezegd: “Whether you think you can or you can’t, you’re right”.

Dus hoe pak je dat aan? Hoe kun je die belemmerende overtuigingen op een zijspoor zetten en jezelf in beweging brengen? Dat is nu precies waarbij Upsell je kan helpen. Is jouw baan weg- gereorganiseerd en heeft jouw zelfvertrouwen daarbij een deuk(-je) opgelopen? Zou je eigenlijk wel een andere baan willen, maar ben je bang om op te geven wat je hebt? Denk je wel eens ‘voor mij vijftig anderen’?

Samen met jou kijken wij naar jouw sterke kanten en bepalen wij jouw onderscheidend vermogen in de markt. Dus ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij ook denken in mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek en dan praten we graag verder!