VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Een vol glas

Zo aan het einde van het jaar is het voor veel mensen tijd om weer de balans op te maken. Voor velen letterlijk, de cijfers worden weer op een rij gezet, en voor anderen figuurlijk. Wat heeft 2013 gebracht en wat gaat er komen in 2014?

Het jaar 2013 heeft in het teken gestaan van de crisis. De kranten stonden vol met berichten over de gevolgen daarvan en velen zijn erdoor geraakt, in meerdere of mindere mate. Iedereen kent wel mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt of die op een andere manier flink hebben moeten inleveren. Dat zet je soms weer even goed met beide benen op de grond en kan confronterend zijn. Het is nog niet zo makkelijk om iets waardevols los te laten en te zien dat daarmee weer andere mogelijkheden een kans krijgen om tot bloei te komen.

Je kunt niet altijd invloed hebben op wat er om je heen gebeurt. Vaker niet dan wel eigenlijk. Maar je kunt wel invloed hebben op hoe je met die situaties omgaat. Jij bepaalt zelf of je bij de pakken gaat neerzitten of de draad weer oppakt. Jij bepaalt of jij je laat ontmoedigen of aanmoedigen door de situatie. Is het glas half leeg of half vol?

Bij Upsell Recruitment is het glas half vol. Er zijn altijd mogelijkheden en kansen, als je die maar ziet en pakt als ze voorbij komen. 'Als er één deur dichtgaat, gaat er een andere open’, je gaat op zoek naar nieuwe manieren om invulling te geven aan je werk. Een flexibele opstelling en ruime blik zijn daarbij belangrijk.

Voor 2014 wenst Upsell je een vol glas, open blik en open deuren!