VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen!

Allereerst wil ik iedereen namens het hele Upsell team een geweldig en voorspoedig 2014 toewensen!

Een nieuw jaar biedt dan altijd weer de mogelijkheid voor een korte reflectie van datgene wat er afgelopen jaar gebeurd is en wat er in het nieuwe jaar op de planning staat.

Naast alle goede voornemens is het vaak toch ook weer ‘business as usual’ en verzanden we weer heel snel in het ‘normale’ ritme.

2013 was een dynamisch jaar, ook voor ons in de Recruitment branche, maar doordat alle neuzen dezelfde kant op staken en door hard werken hebben we als team een goed jaar gemaakt. Uiteraard weer veel geleerd, teleurstellingen moeten verwerken maar toch ook weer een zeer groot aantal mooie plaatsingen kunnen doen voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast was de aanstelling van ons nieuwe teamlid Désirée Hardijzer een schot in de roos!

2014 zal wederom een jaar worden van hard werken, aanpoten en de schouders eronder zetten! De  economische signalen staan op groen maar we zullen niet te vroeg juichen. Het zal enige tijd duren voordat alles echt los komt en kandidaten bereid zijn om een nieuwe stap in zijn of haar carrière te nemen.

Bedrijven zien de kansen al wel en zullen deze eerste maanden van het jaar de plannen smeden hoe zij de sales doelstellingen gaan behalen en wellicht kan die nieuwe kanditat(e) het verschil gaan maken.

Kortom, het wordt zeker geen makkelijk(er) jaar maar wel een jaar met vele kansen die we met beide handen zullen moeten oppakken!

Een gezond en succesvol 2014!