VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Detavast

U zoekt op korte termijn een structurele uitbreiding of vervanging van het bestaande personeel binnen uw contactcenter of sales afdeling zonder daarbij veel tijd en kosten te investeren in werving & selectie procedures. Detachering kan een goede oplossing zijn maar brengt soms additionele en hoge kosten mee zodra u deze kandidaat een vaste aanstelling wilt bieden.

 

Detavast van contact center, callcenter of klantenservice personeel biedt een structurele invulling van uw vraag naar personeel met behoud van de voordelen van detachering:

  • Wij stellen u diverse kandidaten voor zoals u gewend bent bij traditionele detachering.
  • U stelt vooraf de duur van het detacheringcontract vast waarna de kandidaat kosteloos overgenomen kan worden in een vast dienstverband.
  • U bent verzekerd van gemotiveerde kandidaten die oprechte interesse tonen in een vast dienstverband binnen uw organisatie.
  • U geniet van een ‘langere’ proefperiode zonder enig risico.

Gedurende de duur van het contract of het project ontvangt de detavast kandidaat, voor zover mogelijk, de arbeidsvoorwaarden zoals deze binnen uw organisatie gelden. De kandidaat wordt hierdoor als gelijke medewerker behandeld en ervaart direct hoe het is om werkzaam te zijn voor uw organisatie. Dit voorkomt teleurstellingen of verrassingen achteraf voor beide partijen.