VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Op zoek naar een commerciële vacature in de ICT

Upsell kent het klappen van de zweep in de ICT-branche. Door jarenlange ervaring binnen de ICT, onze kennis en ons uitgebreide netwerk zijn wij voor jou als kandidaat een volwaardig gesprekspartner als je op zoek gaat naar een nieuwe commerciële uitdaging in de ICT. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich nationale en internationale vendors, distributeurs, resellers en dienstverleners.

 

Op zoek naar een commerciële vacature in de ICT:Upsell kent het klappen van de zweep in de ICT-branche.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de ICT, hebben wij een groot, warm netwerk opgebouwd. Dat betekent dat wij de juiste mensen op de juiste plekken kennen. Wij weten welke ontwikkelingen er gaande zijn en wat die betekenen voor een organisatie en de medewerkers. Wij schrikken niet van onderwerpen als ‘de cloud’, ‘virtualisatie’, ‘managed mobility’ of ‘bring your own device’ en kennen de dynamiek van de branche.

Met enthousiasme, oprechte interesse en een zorgvuldige benadering werken wij aan de optimale match voor opdrachtgevers en kandidaten.

Dus ben jij een gedreven account manager, sales professional, pre-sales consultant, sales manager, , channel manager, director of partner manager en ben je toe aan verandering van werkkring? Of zie je op onze website een interessante vacature die bij jou past? Dan willen we graag met je spreken .

 

Contact met Upsell over een baan binnen de ICT

Uiteraard behandelen wij jouw sollicitatie altijd vertrouwelijk. Je kan ons bellen, mailen of ook je cv uploaden via onze website. Wij nemen daarna altijd contact met je op.

 

Ben je op zoek naar een commerciële vacature binnen de ICT-branche dan is Upsell de partij om mee in gesprek te gaan.