VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Carrièreadvies

Upsell heeft oprechte interesse in jou als kandidaat. Wij helpen je bij het vinden van niet zomaar een baan maar “de baan”.

Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Vaak is het lastig om daar concreet een juiste invulling aan te geven. Wij zien dan ook dat er een groeiende behoefte ontstaat naar een vertrouwenspersoon, iemand die kennis  en ervaring heeft in jouw vakgebied, die begrijpt hoe de markt beweegt en wat er gevraagd wordt. Onze consultants hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan en zelf gewerkt op diverse commerciële en managementposities. Zij zijn getraind om jou te helpen in jouw carrière ontwikkeling.

Bij Upsell gaan we daarom een stap verder en bouwen we aan een relatie gericht op de persoon achter de CV. Samen bepalen we de positie die je nu inneemt en helpen we je vast te stellen welke nieuwe stappen te ondernemen. In detail bepalen we welke organisatie het beste bij jou past, jouw ambities en welke aspecten absoluut moeten terug komen in jouw ideale functie. Wanneer we hier samen uitkomen, ligt de weg voor je open. Upsell heeft een uitgebreid netwerk en uitstekende contacten bij diverse werkgevers. Het succes van Upsell is de onafhankelijke opstelling die wij innemen ten aanzien van werkgevers. Dit betekent dat wij uitsluitend bemiddelen wanneer jij als kandidaat daadwerkelijk een juiste match vormt qua functie en bedrijfscultuur. De perfecte match niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.


Een van onze kandidaten over Upsell:

Een oud-collega tipte mij om contact op te nemen met Upsell Recruitment. Een eerste indruk van de website: zakelijk, straight forward en een heldere navigatie. Wat opvalt is de persoonlijke presentatie van de consultants. Het triggert mij in ieder geval.

Het is niet zo dat Upsell zich onderscheidt van andere Werving & Selectie bureaus in Nederland door snel te reageren op een telefoontje of e-mail. Het is de diepgang die volgt in de gesprekken erna. Ik ben aangenaam verrast en maak een afspraak voor een intakegesprek.

En wat een intake… De consultants van Upsell lijken overal doorheen te prikken en zetten mij goed aan het denken over wat ik nu echt kan en wil. Ik krijg een spiegel voorgehouden en word geconfronteerd met mijn sterke kanten, verbeterpunten, mijn kracht en emoties.

Dus één advies: ben je op zoek naar werk, meld je dan gerust aan bij een groot en bekend bureau. Maar wil je richting geven aan je carrière, voldoening halen uit je werk en zoek je ‘de baan’? Dan breng ik je graag in contact met Upsell!

De kandidate:
Per 1 oktober 2010 marketing manager bij een industrieel bedrijf, een functie waarvan zij dacht dat deze te hoog gegrepen was