VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Désirée Hardijzer: Business Partner bij Upsell

Sinds 1 september 2013 is Désirée Hardijzer aangetreden als Business Partner bij Upsell. Onder de vlag van Upsell begeleidt zij opdrachtgevers bij het vinden van de juiste kandidaat en zet zij kandidaten op het spoor van interessante vacatures. De focus ligt op commerciële functies op HBO+ niveau binnen de ICT.

Na haar studie is Désirée in de ICT aan de slag gegaan en is zij 14 jaar werkzaam geweest bij Compaq Computer/Hewlett-Packard. Zij heeft daar verschillende rollen vervuld, waaronder PC Privé Project Manager en Business Partner Manager. De laatste jaren is zij werkzaam geweest als Partner Manager Distributie bij Fujitsu Technology Solutions. Door haar jarenlange ervaring in de ICT heeft Désirée een groot netwerk opgebouwd bij internationale fabrikanten, distributeurs en resellers en kent zij het klappen van de zweep in de IT-branche. Met enthousiasme, oprechte interesse en een zorgvuldige benadering werkt zij aan de optimale match voor opdrachtgevers en kandidaten.

Haar vrije tijd brengt zij zoveel mogelijk door met haar gezin, borrelend met vrienden of in de tuin. De kookboeken van Jamie Oliver worden ook intensief gebruikt. Daarnaast is zij NLP Master Practitioner en verdiept zij zich verder in deze materie.

Désirée’s levensmotto: ‘Always look on the bright side of life’.