VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Onze consultants


Jacqueline de Boom

Jacqueline is in 2006 gestart met Upsell Recruitment & Detachering. Naast het begeleiden van kandidaten en opdrachtgevers is zij verantwoordelijk voor het algemeen beleid en de sales & marketing activiteiten.

Na haar studie is Jacqueline in 1982 gaan werken in de IT-, Telecom-, en contact center branche en heeft zij diverse commerciële rollen vervuld variërend van Account Manager tot Commercieel Directeur. Jacqueline heeft onder andere gewerkt bij Simac, Alcatel, SNT en British Telecom en heeft op zowel nationaal als internationaal niveau een groot netwerk opgebouwd.

De expertise van Jacqueline ligt op het vlak van Sales, Management, Marketing en Bedrijfskunde. Zij begeleidt kandidaten en opdrachtgevers in het werving & selectie traject en geeft carrière advies aan kandidaten. Daarnaast vervult zij een adviserende rol in acquisitie, Recruitment Process Outsourcing en adviseert zij bedrijven bij het inrichten van hun sales organisaties.

In haar vrije tijd maakt Jacqueline, samen met haar man, verre reizen, doet zij aan diepzeeduiken, fotografie en gaat zij graag uit eten met vrienden en familie.

Jacqueline’s levensmotto: ‘Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today’.

jdeboom@upsell.nl
+31 (0)651589293
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/upsell


Désirée Hardijzer

Sinds 1 september 2013 is Désirée Hardijzer aangetreden als Business Partner bij Upsell. Onder de vlag van Upsell begeleidt zij opdrachtgevers bij het vinden van de juiste kandidaat en zet zij kandidaten op het spoor van interessante vacatures. De focus ligt op commerciële functies op HBO+ niveau binnen de ICT.

Na haar studie is Désirée in de ICT aan de slag gegaan en is zij 14 jaar werkzaam geweest bij Compaq Computer/Hewlett-Packard. Zij heeft daar verschillende rollen vervuld, waaronder PC Privé Project Manager en Business Partner Manager. De laatste jaren is zij werkzaam geweest als Partner Manager Distributie bij Fujitsu Technology Solutions. Door haar jarenlange ervaring in de ICT heeft Désirée een groot netwerk opgebouwd bij internationale fabrikanten, distributeurs en resellers en kent zij het klappen van de zweep in de IT-branche. Met enthousiasme, oprechte interesse en een zorgvuldige benadering werkt zij aan de optimale match voor opdrachtgevers en kandidaten.

Haar vrije tijd brengt zij zoveel mogelijk door met haar gezin, borrelend met vrienden of in de tuin. De kookboeken van Jamie Oliver worden ook intensief gebruikt. Daarnaast is zij NLP Master Practitioner en verdiept zij zich verder in deze materie.

Désirée’s levensmotto: ‘Always look on the bright side of life’.

dhardijzer@upsell.nl
+31 (0)646073984
Linkedin: http://www.linkedin.com/in/desireehardijzer

 

Wilco Bruinsma

Wilco is sinds februari 2014 actief voor Upsell en richt zich op de contact center branche in het noorden van Nederland. Wilco's voornaamste bezigheid is het onderhouden van contacten met opdrachtgevers.
Na zijn studie is Wilco in 2000 begonnen met werken in de callcenter wereld. In het begin werkend als agent, later als Team Manager en momenteel als Traffic Manager. Door zijn werkervaring kent Wilco de ins en outs van de callcenters, hierdoor is het voor Wilco makkelijk de juiste kandidaat bij een opdrachtgever voor te stellen. Buiten het werk om is Wilco een levensgenieter die graag naar de schouwburg gaat of gezellig de stad in.
 
Wilco's levensmotto: The pessimist complaints about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjust the sails. William Arthur Ward

wilco@upsell.nl
 +31 (0) 6 382 476 88
Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/wilco-bruinsma/b/463/3b9