VOLG UPSELL   LinkedInTwitterfacebook Google+

Wie zijn wij

Upsell is ontstaan uit passie voor het commerciële vak! De consultants van Upsell hebben allemaal een commerciële achtergrond en hebben ruime ervaring in het bemiddelen van staffuncties binnen de contact center branche en commerciële functies binnen de zakelijke dienstverlening en ICT.

Wij selecteren kandidaten door intensieve headhunting op basis van een uitgebreid en actueel netwerk binnen de IT, Telecom en Callcenter branche.

Door jarenlange ervaring in de commercie en arbeidsbemiddeling weten wij exact hoe een perfecte match tot stand kan worden gebracht. De ervaring die wij hebben stelt ons in staat om niet alleen de juiste kandidaat met de juiste kennis en competenties te selecteren, maar ook vooral de kandidaat die het beste bij uw bedrijf past.

Wij bemiddelen HBO/WO kandidaten voor staff functies binnen de klantenservice branche zoals Teammanagers, Contact Center Managers, WFM Specialisten en Trainers. Daarnaast bemiddelen wij ook in commerciële functies zoals account managers, sales managers, commercieel directeuren en marketing functies voor zowel de contact center branche als overige zakelijke dienstverlening zoals ICT en Telecom bedrijven.

Om snel en efficiënt de ideale match tot stand te brengen, hanteren wij een mensgerichte benadering bij de analyse van de behoeften van kandidaten en werkgevers. Wij zijn gericht op een lange termijn relatie zowel met onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Wij gaan altijd doelgericht aan de slag, wij hebben dan ook bewust gekozen voor het vakgebied wat aansluit bij onze opleiding en werkervaring.

Onze normen en waarden zijn gebaseerd op eerlijke communicatie, directe lijnen en snel handelen. Zo zorgen wij ervoor dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor opdrachtgevers binnen de callcenter branche, de zakelijke dienstverlening en kandidaten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.